Hívunk, várunk egy nagy örömbuliba!



...Mindenkit szeretettel látunk, családdal, gyerekekkel, de azokat különösen is, akik tavalyi gyűjtésünket a Mosolyország Alapítvány javára kezműves termékeikkel támogatták. És hogy mikor és hova?
Holnap, szombaton, 2.-án 18 órára, a Magyar Színházba!

Önkénteseket szeretne megajándékozni a Mosolyország Alapítvány egy közös bulival. Hogy érezzük, sokan tesznek csak úgy, hogy élhetőbb, hogy emberségesebb, odafigyelőbb legyen itt az élet:)
Június 2.-án, 18 órakor a Magyar Színházban a Harmadik Figyelmeztetés nevű színészzenekar (Cserna Tóni, Gémes Antos, Fillár István, Pethő Gergő, Horváth Zolika, Puskás Péter/zenei vezető:)segítségével bulizhatunk, csak úgy, s megünnepelhetjük, hogy vagyunk egymásnak!
Szeretnénk, ha összetalálkoznának azok, akik folyamatosan tesznek fogyatékkal élőkért, szegényekért, lelkünk építésért.
 Egy ilyen együttlét újabb hitet adhat, hogy nem vagytok kevesen, s újabb hitet és erőt meríthet mindenki!

Elnézést, hogy csak most írom meg neketek ezt a hírt és hívlak benneteket e különleges alkalolmra - de az életünk az utóbbi hetekben talán a szokásosnál is sűrűbb, és bennem "kizökkent az idő", hogy még a jó öreg William Shakespeare-t is ide citáljam. Egyszóval elvesztem az időben és most döbbentem rá, hogy ez a remek koncert HOLNAP van!!! De remélem, hogy sokan vagytok éppoly mobilisak és rugalmasak, mint amilyen jószívűek és segítőkészek és így talán találkozhatunk. A nyakamban egy kékmadaras medál lesz és ha ott lesztek szólítsatok meg, nagyon örülnék, ha azokat is személyesen megismerhetném, akiket még nem ismerek, csak a szépséges ajándékaik által .

Megjegyzések